GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-09-2022 20:30

Kılıçdaroğlu: "Meral hanım ile aramızda hiçbir sorun yok"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iddialara cevap verdi: Meral Hanım ile aramızda hiçbir sorun yok. Aslolan altı liderin söylediğidir. Zaman zaman ufak tefek tartışmalar olur, demokrasinin gereğidir.

Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'HDP'ye bakanlık' tartışmasında özellikle İYİ Parti'den gelen yanıtlar nedeniyle Meral Akşener'le 'sorunlar yaşadıkları' iddialarına cevap verdi. 

Gerçek Gündem'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

HİÇBİR SORUN YOK: Meral hanım ile aramızda hiçbir sorun yok. Zaman zaman bizim partiden de öbür partiden de milletvekilleri konuşuyorlar. Konuşurlar... Aslolan genel başkanların söylemleridir. Herkesin bu konuya dikkat etmesi lazım.

ASLOLAN ALTI LİDERİ SÖYLEDİĞİ: Genel başkanlar olarak da zaten birbirimizi yaralayıcı hiçbir şey söylemiyoruz, tam tersine altılı masanın önemine vurgu yapıyoruz ve bu masanın ülkeye demokrasi getireceğini söylüyoruz. İnsan hakları vurgusu yapıyoruz, büyüme vurgusu yapıyoruz, demokrasi vurgusu yapıyoruz, güçlendirilmiş parlamenter sistem vurgusu yapıyoruz. Aslolan altı liderin söylediğidir.

UFAK TEFEK TARTIŞMALAR: Zaman zaman ufak tefek tartışmalar olur. O tartışmaları da demokrasinin gereği olarak görmek lazım. 'Neden onu söyledin?' diye suçlamak yerine, insanların kendi düşünceleridir, saygı gösteririz...

KARARLARA BİR SÜRE SONRA UYACAKTIR: Altı lider bir araya geldiğinde ülkenin çıkarı neyi öngörüyorsa gelecek açısından, sorumluluk hissederek alacağımız kararlara da farklı düşünen arkadaşlar bir süre sonra uyacaktır.

AdminAdmin