SİVAS
Giriş Tarihi : 26-08-2022 11:24   Güncelleme : 26-08-2022 23:31

“ÇAKMAKÇI” STSO başkan adayı Özdemir şimdi de....!

Kasım ayında  Sivas’ta yapılacak olan olağan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimlerinde geçtiğimiz günlerde  görkemli bir kalabalık eşliğinde başkanlığa adaylığını açıklayan Zeki Özdemir üyelere “ÇAKMAK” lazım düşüncesiyle “ÇAKMAK” dağıtmaya başlaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

“ÇAKMAKÇI” STSO başkan adayı Özdemir şimdi de....!

İlk icraatı, üyelere “ÇAKMAK” lazım düşüncesiyle ile ortaya çıkan ve isim yapmaya çalışan Zeki Özdemir, şimdi de seçimleri başlamadan kaybettiğine kanaat getirmiş olacak ki,  çeşitli bahaneler üreterek mevcut yönetimin, mayıs 2022 STSO meclis toplantısında kabul edilen komite değişikliklerine göre düzenlenen seçmen listelerinin güncel halinin isteyen adaylarla paylaşılmadığını iddia ederek, mevcut yönetimi hukuksuz uygulamalar ile suçladı.

Özdemir açıklamasında; “İlimizde Kasım ayında gerçekleşecek olan STSO seçimlerinin, şehrimize hizmet adına bir bayrak yarışı olduğunu, kişisel ve ticari husumet aracı olarak kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Adil ve tarafsız seçimlerin en önemli maddesi ve Anayasa ile güvence altına alınmış unsuru eşitlik ilkesidir. Son dönemde aday olmak isteyen meclis üyelerine taleplerinin aksine eski gruplara ait seçmen listeleri verilerek seçim çalışmalarına sekte vurulmaya çalışılmaktadır. Mevcut yönetimin bu uygulamaya bir an önce son vererek şeffaf ve adil bir seçim gerçekleşmesi ve adayların eşit koşulda yarışmasının sağlanması adına isteyen adaylara güncel listeleri vereceğine olan inancım tamdır. Konunun takipçisi olacağımı kamuoyuna önemle duyuruyorum.” dedi.  

Kaynak: www.egemengazetesi.com

AdminAdmin