İSTANBUL
Giriş Tarihi : 28-05-2023 20:31

Erdoğan: İstanbul'da yola çıktık, İstanbul'da devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan: İstanbul'da yola çıktık, İstanbul'da devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul, Kısıklı'da açıklama yapıyor. Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun'un şarkısı Duyanlara Duymayanlara'yı söyledi. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Seçimin sağlıklı şekilde katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Kadınlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. AK Parti davasına gönül veren herkesi tebrik ediyorum.
İkinci tura göre özellikle yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığı tercihle önümüzdeki beş yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize tebliğ eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum.
İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. Yirmi bir yıl layık olduğumuz gibi, layık olacağız. Ne dedim? Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez dedik. Bay bay Kemal diyorlar.
Biz de bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik. İsterseniz buna bir üçüncü bay bay daha ilave edebiliriz. Bay bay bay Kemal.

Ayrıntılar geliyor...

AdminAdmin