GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2022 19:45

Bir acı haber daha! Şehit sayımız 3'e çıtı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurmuştu. Bir acı haber daha geldi. Yaralı P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bir acı haber daha! Şehit sayımız 3'e çıtı

MSB'den yapılan açıklamada " Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen 4 kahraman silah arkadaşımızdan P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan AĞIL yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.

İlk açıklamada 2 şehit haberi verilmişti

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

 

AdminAdmin