Araştırın Dedik; Reddedildi!

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz İYİ Parti tarafından yolsuzlukların araştırılması için TBMM'ye sunulan ancak Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedilen önergeyi değerlendirdi.

SİVAS - 26-10-2022 16:30

Araştırın Dedik; Reddedildi!

Başkan Melih Uçmaz yaptığı açıklamada: "Önümüzde cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu gerçeğin üzerine Millet İttifakı'nın stratejisinin de iktidar partisi tarafından  çözümlenememiş olması eklenince ilginç bir durum ortaya çıkmış ve A'dan Z'ye AKP mensupları trajikomik beyanlar vermeye başlamıştır.

Hatırlanacağı üzere bundan birkaç hafta önce Cumhurbaşkanı ve AKP-MHP bloğunun adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan meydanlara inmiş ve seçim çalışmalarına başlamıştı. Milletimiz tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanlığı makamının taraf olmasına bile alışamamışken Sayın Recep Tayyip Erdoğan sanki 20 yıldır iktidarda AKP yokmuş, sanki ülkeyi bu duruma AKP getirmemiş gibi meydanlardan halkımıza yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye vaadetmişti.

Bunun üzerine Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 'el mi yaman bey mi yaman' demiş ve milletvekillerimize TBMM'ye sunulmak üzere 'Yolsuzlukla mücadele önergeleri' hazırlamaları talimatını vermişti. Bu talimat üzerine İYİ Parti milletvekilleri tarafından içerisinde 'Kendi bakanlığı üzerinden alım yapan bakanlar, ihalelerden komisyon alan bürokratlar, kredisini ödemeyen iş insanları, SPK üzerinden şirketleri haraca bağlayan siyasiler' gibi araştırma başlıklarının olduğu önerge hazırlanmış ve Meclis Başkanlığına sunulmuştu. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki, İYİ Parti tarafından hazırlanan YOLSUZLUKLA MÜCADELE içerikli önerge bizi hiç de şaşırtmayan bir şekilde AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla REDDEDİLMİŞTİR.

Oysa, temiz toplum istemek Türk Milletinin HAKKIDIR! Türk Milleti kendi hakkını yiyenlerin ifşasını beklemekte ve bu haramzadelerin cezalandırılmasını arzu etmektedir.

Türk Milleti AKP ile geçen yirmi yılın sonunda kendine ak diyenlerin kurduğu kara düzeni artık çok net bir şekilde görmektedir.

Biz, İYİ Parti olarak temiz toplum arzulayan tüm vatandaşlarımızı ve AKP'yi savunmak durumunda bırakılan ve artık bu durum ağırlarına giden tüm vatanseverleri partimizin saflarına davet ediyoruz. Herkes farkında ki; biz her geçen gün büyüyoruz, her geçen saat güçleniyoruz, her geçen dakika iktidara yaklaşıyoruz.

Temiz bir toplum kurmaya, siyaseti toplum için yapmaya ve Geleceğin Türkiyesini inşa etmeye

GELİYORUZ!

AZ KALDI!" ifadelerini kullandı.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKANLAR KURULU’NA KONUK OLAN BİLGİN, 5 YILI DEĞERLENDİRDİ…

BAŞKANLAR KURULU’NA KONUK OLAN BİLGİN, 5 YILI DEĞERLENDİRDİ…

08-03-2024 - SİVAS

BİLGİN, “CUMHURBAŞKANIMIZ MÜJDELERLE GELDİ”

BİLGİN, “CUMHURBAŞKANIMIZ MÜJDELERLE GELDİ”

07-03-2024 - SİVAS