İSTANBUL
Giriş Tarihi : 06-09-2022 21:30   Güncelleme : 26-12-2022 16:07

Sporcu Çocuklar Hayvanlarla Buluştu

Esenyurt Belediyesi, bünyesindekispor okullarında eğitim alan öğrencileri Geçici Modern Hayvan Bakımevi veRehabilitasyon Merkezi’nde hayvanlarla buluşturdu.

Sporcu Çocuklar Hayvanlarla Buluştu

Esenyurt Belediyesi bünyesindeki tipobet spor okullarında eğitimalan 5-10 yaş aralığındaki öğrencileri velileriyle birlikte Esenyurt BelediyesiGeçici Modern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon

Merkezi’nde ağırladı. Esenyurt Belediyesi Gençlik veSpor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte daha öncehayvanlarla bir araya gelmemiş ve onlara hiç dokunmamış çocuklar da vardı. Kedi,köpek, güvercin ve tavuk gibi barınakta bulunan birçok hayvanı kendi elleriylebesleyen çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

“Barınağa İlk DefaGeldik”

Gezinin amacının çocuklara hayvan sevgisi aşılamak olduğunusöyleyen Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu Stat Sorumlusu Ayhan Yılmaz, “Çocuklariçin bir aktivite düzenledik. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamaya çalıştık.Bunu da başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

Kızıyla birlikte barınağa ilk defa geldiğini belirten KübraKaraevli, “Barınağa ilk defa geldik. Gerçekten çok beğendik. Daha önce bu kadargüzel bir yer olduğunu bilseydik çocuklarımızı sık sık getirirdik. Böyle birorganizasyonun düzenlenmesine vesile olan herkese çok teşekkür ederiz.Barınaktan hayvan da sahiplenmek istiyoruz. Bunları görmek daha iyi oldu kararvermemiz için” derken Hediye Aksan ise “Kızım ilk defa barınağa geliyor. İlkdefa hayvanlarla iç içe. Çok güzel bir faaliyet oldu. Esenyurt Belediyesi’ne veBelediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Hepsi BirbirindenGüzel”

Belediyenin spor okullarında eğitim alan Zeyna, barınağınçok güzel olduğunu, hayvanların hepsini çok sevdiğini ifade ederken diğer biröğrenci Zehra ise şunları söyledi: “Barınağa ilk defa geliyorum. Çok güzelbuldum, hepsi birbirinden güzel, hepsini çok sevdim.”

hcvjjxiucf9ses5xIl27qlgy.jpg

qkfwnptv6wzjil59eabygof8.jpg

tapyhvsqgml5wwbkzdfo1jud.jpg

AdminAdmin