İçkiye bir zam daha...

İçkeye gün aşırı zam gelmeye devam ediyor. TBYD Başkanı Erol Dündar, Mey grubana zam geleceğini duyurmasından 24 saat sonra Pernod Ricard grubu içkilere de zam yapılacağını açıkladı.

EKONOMİ - 08-09-2022 12:06

İçkiye bir zam daha...

Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Pernod Ricard içki grubuna zam geleceğini duyurdu. Dündar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bir zam da pernod içki grubuna" ifadelerini kullandı. Dündar dün de Mey içki grubuna ayın 19'unda zam geleceğini duyurmuştu. Dündar, zmaların firmalarının üretim maliyetlerinde yaşanan artışlardan kaynaklandığını belirtmişti.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş da sosyal medya hesabından alkollü içeceklerden şaraba yüzde 20 ile yüzde 25 arasında zam yapılacağını açıklamıştı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yılın 4. faiz kararı perşembe günü açıklanacak

Yılın 4. faiz kararı perşembe günü açıklanacak

07-06-2026 - EKONOMİ

Yurt içi piyasaların gözü faiz kararına çevrildi

Yurt içi piyasaların gözü faiz kararına çevrildi

06-06-2026 - EKONOMİ