MSB'den askerlere telefon müjdesi

Milli Savunma Bakanlığı, sivilde kullanılan GSM hatlarının kısıtlı özellikteki telefonlarla kışlalarda da kullanabileceğini duyurdu

GÜNCEL - 05-08-2023 00:38

MSB'den askerlere telefon müjdesi

Milli Savunma Bakanlığı, askerlerin kışlalarda kullanabilecekleri GSM hatlarıyla ilgili açıklama yaptı. MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

- Vatani görevlerini yapacak gençlerimizin dikkatine;

- Sivil hayatta kullanılan GSM hatlarını, kısıtlı özellikteki telefonları ile kışlalarda da kullanabilecekler.

- Vatani görevlerini yaparken Askercell ve Askerfone gibi kısıtlandırılmış GSM hattı kullanan Mehmetçiklerimiz için önemli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz.

- Silah altına alınmadan önce Askercell ve Askerfone kısıtlı hatlarını kullanacak gençlerimizin ödeyecekleri maliyetten tasarruf edilmesi maksadıyla çalışma başlatılmıştır.

- Bu kapsamda; vergi muafiyeti için mevzuat değişikliği çalışmaları tamamlanıncaya kadar gençlerimizin sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını kısıtlı özellikteki telefonları ile kışlalarda da kullanabilmelerine imkan sağlanmıştır.

- Bunun için; gençlerimiz sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını ilgili GSM bayilerine müracaat ederek ücretsiz şekilde kısıtlı hatta dönüştürebilecekler.

- Vatani görevlerini tamamladıklarında da aynı yöntemle kısıtlamayı kaldırtarak GSM hatlarını eski haline döndürebilecekler.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı: İsrail ile ticaret durduruldu

Ticaret Bakanlığı: İsrail ile ticaret durduruldu

03-05-2024 - GÜNCEL

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten 1 Mayıs çağrısı: Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten 1 Mayıs çağrısı: Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz

29-04-2024 - GÜNCEL