Sedat Peker'den yeni paylaşımlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olan Prof. Dr. Ünsal Ban'a "Hayatını kurtarmak için yapıyorum" diye seslenerek gizli çekilmiş bir video yayınladı.

GÜNCEL - 28-08-2022 17:14

Sedat Peker'den yeni paylaşımlar

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an yaşamını Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürdüren Sedat Peker, 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabı üzerinden birtakım paylaşımlarda bulundu. 

İlk olarak kendisi için "Daha ne yapsın? Suç işleyenleri elinden tutup savcılığa mı getirsin?" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Peker, şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu bu yanlış bir bilgi. Hatırlarsanız Kutlu Adalı cinayeti ifşasını yaptığımda bu ifşayı işleme almadılar. Ben de kardeşim Atilla Peker’i, yanında arkadaşı ile evden çıkmasını söyleyip diğer taraftan da polise 'Bu kişilerin üzerinde silah var' ihbarı yaptırıp kardeşimi savcının önüne kadar getirttim. Ancak yine Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili ifadesi alınmayınca olay hakkındaki bildiklerini avukat arkadaşlar vasıtasıyla dilekçe olarak müracaattan geçirtip devlet dili tabiri ile kayıt altına aldırttım.

'BEN BUNU DAHİ YAPTIM'

Yani Sayın Kılıçdaroğlu ben bunu dahi yaptım. Ayrıca hem sizin şahsınıza hem de pazartesi günü ifşalarımla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Sayın Zafer Partisi ve DEVA Partisi Başkanlıklarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Avukatlarınız dilekçelerini hazırlamadan önce, bugün sizlere çok ama çok daha önemli yeni bilgiler vermek isterim.

'BEN UYUŞTURUCU İŞİNDE YOKUM'

Sayın Kılıçdaroğlu sizi bir konuda daha düzeltmek isterim. Anlattıklarımın hepsi ama hepsi doğru. İçerden bilgi verdiğim de doğru. Fakat siz diyorsunuz ki o da her işin içindeydi. İşte tam da bunu düzeltmek isterim. Ben uyuşturucu işinde yokum. Devletten bırakın para almayı, rahmetli annemin öğretisi üzerine ben devletin bir bardak çayını bile bedava içmedim. Ben uzmanlık alanım olan korku iklimi oluşturmada ve şiddet tarzı organizasyonları yapmada bulundum. Bunun özellikle ayırt edilmesini isterim. Ancak yapının içerisinde bulunduğum için kimin ne yaptığını hem görüyordum hem biliyordum.

'GİZLİ KAYIT BAŞKALARI TARAFINDAN YAYINLANIRSA, KAMUYA MAL OLURSA DAVALARDA DELİL OLARAK KULLANILIR'

Yarın adliyelere şikayet dilekçesi verecek partilerin bu dilekçeyi hazırlamakta görevlendirdiği avukatlara bugün çok hediyelerim olacak. Yayınlayacağım gizli çekimle ilgili savcılık bu delil kapsamında değerlendirilemez derse lütfen itiraz edin.

Bu konuda şu yönde iştihatlar var. Gizli çekimi yapan kişi yapacağı adli bir şikayette bu gizli çekimi kullanırsa bu gizli kayıt delil olarak kabul edilemez. Ancak bir başkaları tarafından yayınlanırsa yani kamuya mal olursa davalarda delil olarak kullanılır."

'PROF. ÜNSAL BAN, AKP'Lİ ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU'NUN KENDİSİNE BIÇAKLA SALDIRDIĞI GÖRÜNTÜLERİ YOLLADI'

Ardından daha önce rüşvet ağının odağında bulunduğunu öne sürdüğü AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili gizli çekilmiş bir video yayınladı. 

Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Prof. Dr. Ünsal Ban'la görüştüğünü ve öldürüleceğini düşündüğünü söyleyen Peker, şöyle devam etti:

"(...) Hatta eşi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun evde otururlarken kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki gizlice çekmiş olduğu görüntüleri bana yolladı. Ben de bu görüntüleri sizinle paylaşacağım. Zehra Taşkesenlioğlu'nun elinde büyük bir kasap bıçağı varken 'Seni öldüreceğim' diyor. Ayrıca da sinir krizi geçirerek ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kocası Ünsal Ban’ı kastederek 'Siz para çalacaksınız, siz para yapacaksınız, ben ise rezilliğini yaşayacağım' tarzında bir şeyler söylüyor.

'İKTİDAR PARTİSİNİN ERZURUM MİLLETVEKİLİNDEN DAHA GÜVENİLİR ŞAHİT Mİ ARIYORSUNUZ?'

Sayın savcılar, sayın hakimler, ben suç örgütü lideriyim bahanesiyle dediklerimi ciddiye almıyor havası yapıyorsunuz (tüm delillere rağmen) İktidar partisinin Erzurum milletvekilinden daha güvenilir şahit mi arıyorsunuz? Alın kendi ağzıyla söylüyor.

'HAYATINI KURTARABİLMEK İÇİN MECBUREN YAPIYORUM'

Ünsal Bey senin adını geçirmememi, videoyu şu an yayınlamamamı istemiştin (telefon konuşmamızda). Senin hayatını kurtarabilmek için bunu mecburen yapıyorum. Hem de akit yapmış olduğum 40 yaş altına yalan söylemiş olmamak için yapıyorum.

Ne oldu lan hani beni küçültecektiniz? Bütün her şeyimi elimden aldınız. (onurum hariç) Kibrit kutusu fabrikası açacağım. Sonrasında hepinizi kibrit kutusuna sokacağım yine zengin olacağım. Siz haremisiniz, siz kahpesiniz sizin namusunuz yok."

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İşte İran'ın İsrail'e gönderdiği Shahed-136S SİHA'larının özellikleri

İşte İran'ın İsrail'e gönderdiği Shahed-136S SİHA'larının özellikleri

14-04-2024 - GÜNCEL

Antalya'da teleferik kazası: 1 kişi öldü, 184 kişi havada mahsur kaldı

Antalya'da teleferik kazası: 1 kişi öldü, 184 kişi havada mahsur kaldı

13-04-2024 - GÜNCEL