Taksi şoförü kadın müşterisini darp etti

İstanbul'da bir taksi şoförü araçtan inen kadın yolcuyu darp etti. Taksi şoförünün toplu taşıma aracı kullanım belgesi süresiz olarak iptal edildi.

İSTANBUL - 08-11-2022 22:44

Taksi şoförü kadın müşterisini darp etti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir taksi şoförü tartıştığı kadın yolcuyu aracından inerken darp etti.

DHA'nın haberine göre, olay sabah saatlerinde Doğan Araslı Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre taksi şoförü ile kadın müşterisi arasında araçta tartışma çıktı. Şoför aracı durdurup kadının indirmek istedi. Ancak kadın direnince taksi sürücüsünün saldırısına uğradı.

Olaya çevredekiler ve o sırada yoldan geçen sağlık görevlileri müdahale etti. Olay cep telefonuyla görüntülenirken kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, taksi şoförünün toplu taşıma aracı kullanım belgesinin süresiz olarak iptal edildiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Gökçe, "TUDES kapsamında araç sürücüsünün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi süresiz olarak iptal edilmiştir. İstanbul nitelikli ve güvenli taksi hizmetini hak ediyor. Bu gibi olaylara sebebiyet veren sistemin yapısal sorunlarını çözmek için de sağduyunun hakim olmasını bekliyoruz" dedi. 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar

26-04-2024 - İSTANBUL

İstanbul Kanatsız Kaldı!

İstanbul Kanatsız Kaldı!

24-04-2024 - İSTANBUL