Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde indirimli satış başladı

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin bin 400 mağazasında 30'dan fazla tüketim maddesinde indirimli satışlar bugün başladı.

EKONOMİ - 15-08-2022 10:10

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde indirimli satış başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fiyatların düşürülmesi için Tarım Kredi Kooperatiflerine talimat vermişti.

Tarım Kredi Kooperatiflerinden yapılan açıklamada yüzde 30'luk fiyat indirimlerinin bugünden itibaren başlayacağı duyuruldu. İndirim uygulanacak ürünler ise şöyle; makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi ürünleri

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

Nebati: Diğer zincir marketlerdeki fiyat etiketlerine de olumlu yansımalar bekliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, karar ilişkin dün yaptığı açıklamada söz konusu indirimin, diğer zincir marketlere de yansıyacağını, bu yolla gıda enflasyonun kontrol altına alınmasının hedeflendiğini belirtmişti.

 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı

28-03-2024 - EKONOMİ

Merkez Bankası'nın Faiz Kararına Ekonomistlerden Flaş yorum!

Merkez Bankası'nın Faiz Kararına Ekonomistlerden Flaş yorum!

21-03-2024 - EKONOMİ