Haydi Bir Yetime Uzanan Merhamet Eli Olun

Bir Elde Sen Uzat Derneği Sivas'ta 23 Temmuz 2023 Pazar Günü Şehrimizdeki Yetim ve Öksüz Ailelerden Oluşan Çocuklar İçin Piknik Programı Düzenliyor.

SİVAS - 16-07-2023 18:46

Haydi Bir Yetime Uzanan Merhamet Eli Olun

Bir Elde Sen Uzat  Derneği Sivas'ta  15 Yıldır  Faliyet Gösteren Çoğunlu Sivasın Merhametli Ve Çömert Kadınlarından Oluşan Gönüllü Yardım Hareketi Yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleriyle İhtiyaç Sahibi İnsanların Düşkünlerin  Kimsesizlerin  Kimsesi Olmaya ve Bu Çok Gayratli Çalışmalarla İl Protokolünün de Takdirini Kazanmaya Devam Ediyor.

Ramazan Ayında   Kumanya  Hiyaşe Evlere Yemek  Adak Kurban Bağışı İftar  gibi Faaliyetleriyle Ramazan Öncesi ve Sonrası  Kahvaltını Kardeşinle Paylaş  Kırtasiye, Eşya ve Ev Araçları Yardımı Konusunda Tedarik İnsanı Konularda Piskolojik Destekten Öğrenci Burslarına Kadar Birçok Konuda İhaiyaç Sahibi İnsanlara Uzanan El Olmaya Devam Ediyor.

Bu Kapsamda Onursal Başkanlığını Sivasa Çok Hizmetleri Bulunan ve Halen Aktif Olarak da Bu Gönüllü Harekette  Çalışmaya  Devam Eden  Ahmet Özaydın  ve Hareket Başkanı  Şehrimizin Esnaflarından  Eğitim Gönüllüsü  Bülent Korkmazla  Birlikte 45 Kişilik  İyilik Meleği Bayanlardan  Oluşmakta.

İnsanların Hayatlarına Dokunan Bu Güzel Elin En Önemli Projelerinden  Bir taneside Çoğunluğu Şehrimizdeki Yetim ve Öksüz Ailelerden Oluşan Çocuklar İçin Organize Edilen Piknik Programı Gün Boyu Süren İçeriği Yemek, Sosyal  Etkinlik, Yarışma, Sohbet, Eğlence olan  Çoçuklara Özel İkramlarla Farklı Birgün Yaşatmanın Gayretindeler.

Yaptıkları Açıklamada; Bu Kanuda Sivasımızın Çok Değerli Hayır Sahiplerinin de Katkılarını Bekliyoruz 23 Temmuz  2023 Pazar Günü Bize Özel Bir Mekan Gerçekleştireceğiz birlikte Bir elde Sen Uzat Diyoruz dediler.  

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kokpit camı çatlayan Sivas THY uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Kokpit camı çatlayan Sivas THY uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

20-04-2024 - SİVAS

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - SİVAS