İSTANBUL
Giriş Tarihi : 24-10-2022 08:51

Acı haberi Vali Yerlikaya verdi 1 şehit

İstanbul'da cinayet zanlısı olarak aranan 2 kişinin Silivri'de bir adreste saklandıklarının tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada biri komiser yardımcısı 2 polis yaralandı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada Silivri’deki operasyonda yaralanan Komiser Yardımcısı Alim Nar'ın şehit olduğunu açıkladı.

Acı haberi Vali Yerlikaya verdi 1 şehit

İstanbul'da cinayet zanlısı olarak aranan 2 kişinin Silivri'de bir adreste saklandıklarının tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada biri komiser yardımcısı 2 polis yalanmıştı.

İstanbul Valisi Yerlikaya "Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri’deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum." açıklamasını yaptı.

3 kişi gözaltına alındı

Polise ateş açan 3 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Silivri'de meydana geldi. Cinayet zanlısı olarak aranan T. T. ve N. T.'nin saklandığı adresi tespit eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında adreste bulunanlar tarafından polise ateş açılması sonucu Komiser Yardımcısı Komiser Alim Nar ve polis memuru A. K. yaralandı. Yaralanan polisler Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Komiser Yardımcısı Alim Nar kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Polisle çatışmaya giren T.T, N.T ve C.E isimli zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

AdminAdmin