BİYOGRAFİ
Giriş Tarihi : 22-02-2023 00:43

Hangi Burç Aşkı Nasıl Yaşar, Nasıl Sevgili Olurlar?

Burcumuz bizim nasıl bir âşık, nasıl bir partner olacağımıza dair tüyolar verir mi? Doğum haritanızdaki Venüs kadar olmasa da verir…

Hangi Burç Aşkı Nasıl Yaşar, Nasıl Sevgili Olurlar?

Koç Burcu


Aşkı meydan savaşı tadında yaşar. İlişkide rekabeti sever ve zafer kazanmak ister.

Coşkulu, bol adrenalinli yapısını aşka da yansıtmayı seven, sosyal bir âşık olacaktır. Sevgilisiyle sosyalleşmeyi, spontan planlar yapmayı çok sever. Onunla her an sürprizlere açık olmalısınız. Bir Koç’la beraberseniz, hayattan çaldığınızı, başınızın döndüğünü hissedersiniz.


Boğa Burcu


Aşkı sahiplenerek yaşar ve sevdiğini fazlasıyla kıskanır. Bağlandı mı, kopması zor olur.

Venüs’ün çocukları Boğa’lar, romantizmi çok severler. Sevgilisini şımartmayı, güzel sözlerle onun başını döndürmeyi çok sever. Size kendinizi özel hissettireceklerdir. Hele sizin için mutfağa da girerse, büyük bir ziyafetle karşılaşmaya hazır olun. Hoş, onunlayken hep en keyifli mekanlara gider, en güzel yiyecekleri yersiniz.

 

İkizler Burcu

Aşkta muhabbet sever. İletişimin olmadığı bir ilişkiye tahammülü yoktur.


Çok yönlü ve değişken tabiatıyla İkizler, bir gün içerisinde size bir sürü farklı planla gelebilir. Onunlayken asla sıkılmazsınız. Ayrıca karşınızda kapalı bir kutu değil, kendini size anlatmayı seven biri bulursunuz. Uzun ve keyifli sohbetler ilişkinizde ön plana çıkacaktır.


Yengeç Burcu


Aşkı ömürlük yaşamak ister. İlişkide ayrılık, aklına gelen en son çözümdür.

Duygusal bir aşığınız var. Sizi incitmemek için elinden geleni yapacaktır. Duygusal sözlere de hazır olun. Aşkın bütün duygusallığını yaşatacaktır size. İlişkisini ciddiye alır ve o ilişkinin iyiye gittiğini gördükçe evlilik planlarını hemen yapmaya başlayacaktır.


Aslan Burcu


Aşkta gösteriş ve ihtiras sever. İlgisini de sevgisini de abartılı gösterir.

Fiyakayı, şaşaayı seven Aslan’lar, aşkı da yüksek bir noktada yaşar. Sizi şımartacak, elinizi cebinize attırmayacak ve güzel hediyelere boğacaktır. Onunla aşkı en doruklarda yaşayabilirsiniz. Elbette sizin için yaptıklarını takdir etmenizi de bekleyecektir.


Başak Burcu


Aşkta mükemmeli arar. Kusursuz ilişki için kendini de partnerini de eleştirir.

Detayları düşünen bir sevgiliniz var. Onun olduğu hiçbir organizasyonda hata olmaz. Sizi mutlu edecek bütün detayları düşünür, çünkü onun yaptığı her şey mükemmel olmalıdır. Sözleriyle değil belki ama hareketleriyle, jestleriyle sizi sevdiğini çok güzel hissettirecektir.


Terazi Burcu

Aşkta mükemmel uyum ister. Sevdiğiyle kavga etmemek için elinden geleni yapar.


Aşk için doğmuş bir insan var karşınızda. Hayatındaki önceliği siz olabilirsiniz. İlişkisine çok değer verecektir. Size hoş görünmek için hep çok şık giyinecek, kibarlığıyla, zarafetiyle sizi büyüleyecektir. Keyif almak, paylaşımın bol olduğu bir ilişki yaşamak istiyorsanız Terazi doğru adres.


Akrep Burcu

Aşkta gizemli ve tutkuludur. Duygularını kolay açık etmez ama kıskançlığını saklayamaz.


Tutkulu mu tutkulu bir âşık. Gözlerinize öyle bir bakar ki, tutkusunu, sevgisini bütün yüreğinizde hissedersiniz. Sadece sizi düşünüyor, sizi yaşıyordur. Evet, biraz kontrolcü, şüpheci ve kıskanç bir âşık olabilir, fakat sizi mutlu etmek için her şeyi yapacaktır.


Yay Burcu


Aşıkken bile aslında özgürlüğe tutkundur. Sevdiğiyle birlikte yeni keşifler yapmak ister.

Sizi sıkmadan sevecek, fikirlerinize, görüşlerinize değer verecek bir âşık arıyorsanız, kendinize bir Yay burcu sevgili edinmelisiniz. Onunla sürekli seyahat edebilir, sürpriz hafta sonu planları organize edebilirsiniz. Maceracı ve yenilikçi ruhuyla size yaşadığınızı hissettirecek ve ondan hiç sıkılmayacaksınız.


Oğlak Burcu

Aşka yaklaşımı,işe yaklaşımından çok farklı değildir. İlişkiyi de bir sorumluluk gibi görür.


Aşkı ciddiye alacak bir partner arayışınız mı var? Aşkın sorumluluğunu taşıyabilecek bir âşıktır Oğlak insanı. Biraz duygusal, romantik kısmı eksik kalsa da, duygularını ifade etmekten çekinse de, en azından sizin için üstüne düşen her şeyi yapmak için hep organize, hep hazır olacaktır.


Kova Burcu


Aşkta arkadaşlığa önem verir. İlişkide aykırılıktan hoşlanır, sıradan aşklar ona göre değildir.

Özgür aşkların insanı Kova, öncelikle sizin kişiliğinize, haklarınıza ve yaşam amacınıza çok saygı duyacaktır. Birey olarak size değer verecektir. Geleneksel bir yapısı yoktur. Önce arkadaş olmayı, sonra sevgili olmayı sever. Ve sıra dışılığıyla, ezber bozan hal hareket tavırlarıyla, son derece ilginç bir âşık olabilir.


Balık Burcu

Aşkta romantizmi dibine kadar yaşamak ister. Ruh eşini arar. Sevdiğini idealize eder.


Duygusal bir partner arıyorsanız, ilişkisi için fedakarlıklar yapabilecek, sizi idealize edecek birini hayatınıza almak istiyorsanız, Balık’lar sizin için en doğru kişi olacaktır. Lütfen bu adanmışlığa uyum gösterin ve onların o hassas kalplerini incitmeyin, olur mu?

AdminAdmin