SİYASET
Giriş Tarihi : 23-04-2023 21:40   Güncelleme : 23-04-2023 21:50

AK PARTİ ADAYI GÜLER’DEN DOĞAN ÜRGÜP’E ZİYARET

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem Sivas Milletvekili Adayı Abdullah Güler, Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisinin Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

AK PARTİ ADAYI GÜLER’DEN DOĞAN ÜRGÜP’E ZİYARET

ÜRGÜP “AMACIMIZ SİVAS’A HİZMET ETMEK”

Cumhur İttifakının Türkiye için yıllardır ortak hareket ettiğine vurgu yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp, 14 Mayıs seçimlerinin en hayırlı sonucu doğurmasını temenni etti. Seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ifade eden Ürgüp “Hepimizin amacı Sivas’a hizmet etmek. Seçime giren tüm adaylara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Sivas Milletvekili Adayı Abdullah Güler ise birlikte Sivas için hayırlı hizmetlerde bulunacaklarına inandığını söyledi. Güler, Ak Parti olarak Cumhur İttifakının tüm bileşenlerine seçimlerde başarılar diledi.

Ak Parti adayının BBP Sivas Milletvekili Doğan Ürgüp’ü ziyaretinde BBP MKYK Üyesi Fehmi Taştan, BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi de hazır bulundu.

AdminAdmin