İSTANBUL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 20:57

AK Parti, İstanbul ilçe adaylarını 20 Ocak'ta açıklayacak

AK Parti, İstanbul'un 39 ilçesinde yarışacak belediye başkan adaylarını 20 Ocak Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacak.

AK Parti, İstanbul ilçe adaylarını 20 Ocak'ta açıklayacak

31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimlere 3 aydan az bir süre kaldı. Yerel seçime az bir süre kalmışken siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. Ak Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Murat Kurum’u açıklamasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarında.

HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NDE

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, aday tanıtım toplantısının 20 Ocak Cumartesi saat 14.00'te Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşeceğini söyledi.

AA'da yer alan habere göre, Beyoğlu'nda İstanbul Sanayi Odası ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, yerel seçim takvimine ilişkin de konuştu.

ERDOĞAN DA KATILACAK

Kurum, "Cumhurbaşkanımızla, teşkilatımızla birlikte istişarelerimizi yaptık. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul'umuzun ilçe belediye başkan adaylarını Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle İstanbul halkına Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtmış olacağız" dedi.

Kurum'un aday gösterilmesinin ardından Yeniden Refah Partisi (YRP), AKP ile ittifak fikrinden uzaklaşmış, son olarak bugün AKP ile anlaşmaması halinde üç büyük ilde aday gösterebileceği konuşulan YRP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, AKP ile ittifak görüşmelerinin kesildiğini belirtmişti. 

AdminAdmin