SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2023 01:37

BBP lideri Destici: İyi Parti Cumhur İttifakı ile hareket ederse memnuniyet duyarız

BBP lideri Destici, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'yla ilgili açıklamalarına ilişkin olarak "Bu açıklama şunu gösterir ki, artık İyi Parti Altılı Masa'da değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız" dedi.

BBP lideri Destici: İyi Parti Cumhur İttifakı ile hareket ederse memnuniyet duyarız

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Akşener'in, Altılı Masa'nın aday belirleme sürecine yönelik açıklamalarına değinen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, şunları söyledi:

"Başından beri İyi Parti ve Genel Başkan Sayın Meral Akşener, Sayın Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacak aday olduğunu ifade etti. Kazanacak bir cumhurbaşkanı adayının gösterilmesi gerektiğini hep ifade etti.

Onun bu açıklaması şunu gösterir ki, artık İyi Parti, Altılı Masa'da değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ederse bundan memnuniyet duyarız. Daha önce de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine çok sıcak baktığımı ifade etmiştim."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SOL Parti ve Türkiye İşçi Partisi ile görüşmesine değinen Destici, Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde HDP ile de görüşebileceğini dile getirdi.

AdminAdmin