SİYASET
Giriş Tarihi : 15-04-2023 11:13

BBP SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

            Cumhur İttifakı içerisinde kendi ad, amblem ve adaylarınla 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerine katılacak olan Büyük Birlik Partisi, Ankara’da düzenlediği bir toplantıyla seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaştı.

BBP SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

Programda aynı zamanda BBP’nin milletvekili adayları da il il tanıtıldı.

            DESTİCİ “GÜÇLÜ BİR GRUP HEDEFLİYORUZ” 

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhur ittifakının önemine bir kez daha vurgu yaparak, ittifak içinde seçimlere katılan partilerin %7’lik ülke barajından muaf olduğunu hatırlattı. İttifak partilerinden birinin dahi barajı geçmesi durumunda ittifaka dahil olan tüm partilerin barajı geçmiş sayılacağına işaret eden Destici “Dolayısıyla bu seçimde BBP’nin baraj diye bir problemi kalmıyor. Bugüne kadar barajı geçemez endişesi ile BBP’ye oy vermeyen seçmenlerimiz artık gönül rahatllığıyla partimizi seçebilirler. Ben öyle inanıyorum ki, tüm kadrolarımız inanır ve güçlü bir saha çalışması gerçekleştirirsek güçlü bir grupla da partimizi TBMM’de temsil imkanı yakalarız” dedi.

            Ülke meselelerine de değinen ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim beyanmamesini de kamuoyu ile paylaştı.

            BBP’NİN SİVAS ADAYLARI SALONDAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Genel Başkanın konuşmasının ardından BBP’nin 28. Dönem milletvekili adayları da il il sahneye davet edildi. Sivas Milletvekili Adayları Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu’nun salondan büyük alkış alması dikkatlerden kaçmadı.

            BBP’nin Sivas Milletvekili adaylarının Ankara’daki tanıtım toplantısına İl Başkanı Ahmet Polat ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ da katılım sağladı.

AdminAdmin