SİVAS
Giriş Tarihi : 21-04-2023 20:52

BBP’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YARIN YAPILACAK

14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerine kendi logosu ve adaylarıyla girecek olan Büyük Birlik Partisinde bayramlaşma programı belli oldu. BBP İl Başkanlığı, geleneksel bayramlaşmalarının ikinci gün saat 13.30’da olacağını duyurdu.

BBP’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YARIN YAPILACAK

            Cumhur İttifakı çatısı altında baraj problemi olmayan bir seçime hazırlanan BBP’nin bayramlaşma programına tüm Sivas halkı davet edildi.

            İL BAŞKANI AHMET POLAT “TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM”

BBP İl Başkanı Ahmet Polat, bayramın ikinci günü yapılacak olan bayramlaşma programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yarın saat 13.30’da Kent Meydanındaki Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Bayramın ikinci günü kıymetli Sivas halkını bayramlaşma programımıza davet ediyorum…” ifadelerini kullandı.

            MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DA PROGRAMDA HAZIR BULUNACAK

Bu yıl partilerine ve milletvekili adaylarına gösterilen teveccüh nedeniyle bayramlaşma programını Sivas Belediyesine ait Sosyal Tesislerde yapma kararını aldıklarını ifade eden Polat “Milletvekili adaylarımız sayın Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu’da bayramlaşma programımızda hazır bulunacaklar. Ben, şahsım ve tüm teşkilatlarım adına vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini diliyorum.” dedi.

POLAT “SİVASSPOR ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI”

BBP İl Başkanı Ahmet Polat, açıklamasının son bölümünde “Dünkü galibiyetle bize çifte bayram yaşatan Sivasspor’umuzu kutluyor, başkanından, teknik heyet ve futbolcusuna kadar bize bu sevinci yaşatan tüm camiaya gönülden şükranlarımı sunuyorum…” ifadelerini kullandı.

            Seçim çalışmalarına bayram nedeniyle bir günlük ara veren BBP, bayramlaşma programının ardından saha da olmaya devam edecek.

AdminAdmin