SİVAS
Giriş Tarihi : 23-09-2022 02:37   Güncelleme : 23-09-2022 02:50

Dağgez’li İYİ Parti Sivas ve Sivaslılar için büyük bir şans olarak görülüyor

Sivas İYİ Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatları 2023'te yapılacak seçimlere üst düzey hazırlanıyor.

Dağgez’li İYİ Parti Sivas ve Sivaslılar için büyük bir şans olarak görülüyor

İl Başkanı ve teşkilat yapılanmasının kısmi değişimi ile büyük ivme kazanan üye sayısı ve oy oranını arttırdığı somut olarak görünen parti, kapı kapı gezerek yapılan ilçe ve mahalle  çalışmaları ile seçmenin büyük beğenisini topluyor, adeta insanın ruhunu okşuyor.

Ayrıca gündem yaratan açıklamaları ile  halkın ve seçmenin dikkatine çeken  İYİ Parti Sivas’a ayrı bir önem gösterdiği kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor.

Son olarak dün Ankara’da düzenlenen Sivas tanıtım günlerine Genel Başkan Meral Akşener’in talimatları ile  İYİ Parti Genel Merkez teşkilatı üst düzey katılım sağladı.

Sivas kamuoyu tarafından sevilen bürokrat, devlet adamı 25. dönem Milletvekili seçimlerinde büyük bir oy alarak milletvekili seçilen, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Celal Dağgez’e, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş‘ta eşlik etti.

Sivas Tanıtım Günlerinde Sivaslı hemşehrileri tarafından büyük bir sevgili seli ile kuçaklanan, bağırlarına basılan Celal Dağgez Sivas ve  Sivaslılar için büyük bir şans olarak görülüyor.

AdminAdmin