İSTANBUL
Giriş Tarihi : 03-12-2023 17:53

Dikkat! Yeni yağış uyarısı geldi... İstanbul buz kesecek

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 ili sarı kod ile yağışa karşı uyardı. Yağış gece saatlerinde başlayacak. Ancak bugün İstanbul'da fırtına etkili oldu. Lodos nedeniyle İstanbul'da dalgalar kayaları bile yerinden oynattı. İstanbul'da sıcaklıkların düşeceğine dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, "Çocukları okula gönderirken iyi giydirin" dedi.

Dikkat! Yeni yağış uyarısı geldi... İstanbul buz kesecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya Kesimi, Kıyı Ege, İstanbul, Çanakkale ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

656c1d324e3fe104686f3227.webp

Rüzgar genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarına güney yönlerden, yarın (Pazartesi) Marmara'nın batısında kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Yağışların, Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

AdminAdmin