GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-08-2022 23:44

Gaziantep'in ardından Mardin'de feci kaza

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada can kaybının 19'a yükseldiğini açıkladı.

Gaziantep'in ardından Mardin'de feci kaza

Gaziantep’te 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 21 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin’in Derik ilçesinde meydana geldi.

İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan TIR önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara de arkadan gelen başka bir TIR çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 19 kişi hayatını kaybetti, 6’sı ağır 26 kişi yaralandı.

'16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, trafik kazasında 19 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Koca, şu ifadeleri kullandı:

Mardin Derik'te bir tırın kalabalığın arasına girmesi ile meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı maalesef 19’a yükseldi. 6’sının durumu ağır olmak üzere yaralı sayısı 26’dır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavisi süren hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

'ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI'

Adalet Bakan Bekir Bozdağ da kazaya ilişkin, Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldığını duyurdu.

AdminAdmin