GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 01:10

Erdoğan'dan EYT ve asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tabii bizim hedefimiz, arkadaşlarımızla da yaptığımız görüşmelerde, bu yıl sonuna kadar emeklilikte yaşa takılanlar olayını çözmek. Asgari ücret meselesiyle ilgili çalışmalar da aynı şekilde zaten yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Erdoğan'dan EYT ve asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tabii bizim hedefimiz, arkadaşlarımızla da yaptığımız görüşmelerde, bu yıl sonuna kadar emeklilikte yaşa takılanlar olayını çözmek. Asgari ücret meselesiyle ilgili çalışmalar da aynı şekilde zaten yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Erdoğan, 2023'te son kez adaylık açıklamasıyla ilgili, "Bu, Tayyip Erdoğan'ın siyasetten çekilmesi anlamına gelmez." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın da katılacağı zirve teklifine Rusya lideri Putin'in olumlu baktığını söyledi.

Erdoğan, anayasa değişikliği teklifine İYİ Parti başta olmak üzere HDP ve CHP'den de destek geleceğini düşündüklerini belirtti.

Erdoğan'ın verdiği yanıtlardan öne çıkanlar şu şekilde:

"(Suriye) Petrol kuyuları koalisyon güçlerinin güvencesinde. Nereye satıyorlar, rejime. Terör örgütü satıyor. Bugüne kadar sabrettik. Artık sabır bitti.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

(Kılıçdaroğlu'nun çocuğa istismarla ilgili açıklaması) Bu konuda samimi, dürüst değil. Adalet Bakanlığı'nın kapısına giderek yaptığı tamamen şov, hayatı şov"

(Anayasa değişikliği) Başta İYİ Parti olmak üzere destek gelecek diye düşünüyorum. HDP'den de gelirse şaşırmayın. Dolayısıyla CHP'den de gelecektir.

Parlamentoda kutsalımız olan aileyi dışlayacak parti göremiyorum. Meclis'te bu iş görüşme safhasına geldiğinde inşallah yanılmayız. Olumlu netice alırız.

(2023'te son kez adaylık açıklaması) Bu, Tayyip Erdoğan'ın siyasetten çekilmesi anlamına gelmez.

(EYT ve asgari ücret) 2023’e bu iki önemli konuyu masamızdan kaldırarak girelim diyoruz. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız.

Siyasetin er meydanı sosyal medya değil. Siyaset doğrudan milletle yapılır. Milletle hasbi gönül bağınız varsa sizi ne Twitter ne başka güç engelleyebilir."

AdminAdmin