İSTANBUL
Giriş Tarihi : 18-08-2022 23:55

Esenyurt'ta Akşener'e provokasyon girişimi

Esenyurt'ta darbedilen partilileri ziyarete gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, provokasyon girişimiyle karşılaştı.

Esenyurt'ta Akşener'e provokasyon girişimi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde saldırıya uğrayan partililere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Akşener, "Hem partimizin programını, ilkelerini anlatmak hem de partimize üye kazandırmak üzere bu karavanda görev yapan 2 arkadaşımıza 25 kereste gibi adamın saldırması sonunda o çirkin, namert, şerefsiz, korkak saldırıyı lanetlemek üzere buradayız. İYİ Parti'nin genel başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede. Biliyorum ki, arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının faillerinin isimleri belli. Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda ama biliyoruz ki; bugünün Türkiye'sinde, bugünün yargısında, bugünün hukukunda kesinlikle hiçbiri herhangi bir takibata uğramayacaktır. Herhangi bir hukuku ceza almayacaktır. Dolayısıyla bugünün dünyası böyle bir şey" dedi.

Açıklamasını ardından Akşener, kendisi ile görüşmek istediğini söyleyen bir kişi ile bir süre konuştu. Bu kişi Akşener'e "Başınızdaki başörtüsünü çıkardınız önünüze attınız" dedi. Akşener, "Yalancısın" yanıtını verdi. Korumalarının, bu kişiyi uzaklaştırdığı sırada arbede yaşandı.

 

KAYNAK: DHA

AdminAdmin