İSTANBUL
Giriş Tarihi : 08-01-2024 23:10

Fatih Camii İmamı, Cami içerisinde bıçaklandı

Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Fatih Camii İmamı, Cami içerisinde bıçaklandı

İstanbul'da Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişi bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

CAMİDE SLOGAN ATTI, GÜVENLİKLER TARAFINDAN DIŞARI ÇIKARILDI

Yeni Şafak'ın haberine göre; saldırgan Ö.S. isimli şahıs, Fatih Camisi'nde yatsı namazı öncesinde slogan atarak cemaat içerisinde huzursuzluk çıkardı.

Sorun çıkaran şüpheli Ö.S, özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkarıldı.

adsiz-tasarim-5.pngNAMAZIN ARDINDAN İMAMIN ODASINA GİTTİ

Namazın ardından imam odasına giren ve Usta ile konuşmak istediğini belirttikten zanlı, imam ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılırken, Usta ve Erdem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Şüpheli Ö.S. gözaltına alındı.

fatih-camiinde-bicakli-saldiri-cami-imami-ve-bir-kisi-bicakla-yaralandi-1-8851-dhaphoto2-1.jpg

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDILAR

Saldırının ardından bıçaklanan Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve camiide hazır bulunan cemaatten bir kişi, kanlar içinde yerde kaldı. Vatandaşların yardımı ile ilk yardım çalışmaları yapılırken, bölgeye sevk edilen ambulanslar ile yaralılar hastaneye sevk edildi.

Haberler

 

AdminAdmin