İSTANBUL
Giriş Tarihi : 25-08-2022 07:40

Gaziosmanpaşa'da silahlı soygun: 2 kişi yaralandı

İstanbul'da silahlı 2 kişi, bir kuyumcu dükkanını soydu. Ateş açan ve 2 kişi yaralayan soygunculardan 1'i gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa'da silahlı soygun: 2 kişi yaralandı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde motosikletli 2 şüpheli kuyumcuyu soydu. 2 kişiyi de yaralayan soygunculardan 1’i kaçarken çevrede bulunan esnaf tarafından yakalandı.

DHA'nın haberine göre, soygun saat 21.00 sıralarında Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletle sokağa gelen 2 şüpheliden 1’i kuyumcuya girerek içeridekilere silah doğrulttu. Bir miktar altın çalan şüpheli, kaçarken kuyumcuya ateş etti.

Motosiklete binen şüpheli kaçarken çevrede bulunan esnaf tarafından yere düşürüldü. Bu esnada diğer şüpheli motosiklette binerek olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve acil servis ekibi sevk edildi. Silahla yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Olayın görgü şahidi İsmail Kıyıcak, "Balkonda otururken silah sesi duyduk. İlk başta çok önemsemedik ama ikinci silah sesi gelince camı açıp dışarı baktık. İki kişi vardı. Biri motosikletteydi biri de yerdeydi kuyumcuya doğru ateş etmeye başladılar. Kuyumcuda 3-4 kişi vardı. Biri dışarı çıktı. Sonra soyguncu ateş edince tekrar içeri kaçtı. Kaçarken kalçasından vuruldu. Sonra birkaç el daha ateş ettiler. Tam kaçacakları esnada ayakkabının oradaki esnaf fırlayıp soyguncuları itti. Bu esnada soyguncular motosikletten düştü. Sonra tekrar ateş etmeye başladılar. Kuyumcu dışarı çıkar çıkmaz yere düştü. Orada çok kan kaybetti. Durumunun şu an iyi olduğunu söylediler. Çok kötü bir olaydı" dedi.

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, iki el silah sesi duyulduğu aldından kuyumcudan çıkan kişilerin şüphelilere doğru koştukları yer alıyor. 

AdminAdmin