İSTANBUL
Giriş Tarihi : 10-11-2023 23:45   Güncelleme : 05-02-2024 14:37

İstanbul için Peş Peşe uyarılar!

Bir türlü gelmeyen sonbahar batı bölgelerinde de yüzünü gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi için yarın kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında bulundu.

İstanbul için Peş Peşe uyarılar!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın öğleden sonra Kırklareli ve Tekirdağ'da, akşam saatlerinden itibaren de İstanbul'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Açıklamada, sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

betmüze giriş

KUVVETLİ FIRTINAYA DİKKAT

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; yarın Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Yalova’da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, bölgemizde yer yer 90 km/saat) beklendiği bildirildi.

Açıklamada, fırtına nedeniyle çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

METEOROLOJİ O İLLERİ DE UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimleri için de şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir'in kuzeyinde, yarın da İzmir, Balıkesir, Manisa ile batı kesimleri başta olmak üzere Aydın'da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak beklendiği bildirildi.

AdminAdmin