İSTANBUL
Giriş Tarihi : 26-03-2023 12:46

İstanbul'a kış geri geliyor! Donacağız... Tarih verip uyardı

Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşünce İstanbullular 'Kış geri mi dönüyor?', 'İstanbul'a kar yeniden yağacak mı?', 'Hava daha da soğuyacak mı?' sorularının cevaplarını merak ediyor. Kış İstanbul'a geri dönüyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medyadan tarih vererek uyardı. İstanbullular o günlere dikkat!

İstanbul'a kış geri geliyor! Donacağız... Tarih verip uyardı

Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşünce akıllara hemen 'İstanbul'a kar yeniden yağacak mı?', 'İstanbul'a kış geri mi gelecek?' sorusu geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bazı bölgeler ve iller için son dakika uyarısı geldi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu, Tokat, Niğde, Kayseri, Sivas ve Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların ise Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA'DA SİS

Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. O günlerde trafiğe çıkacak olan sürücülerin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunuyor. Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor.

fse9aocx0aqv8cq.jpg

İSTANBULLULAR O GÜNLERE DİKKAT

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak İstanbulluları uyardı. Salı gününe dikkat çeken Ökten, büyük bir fırtınanın geldiğini ifade etti.

Ökten, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"İstanbul'da pazartesi daha etkili sağanak yağışlar bekleniyor. Salı günü kış geliyor. Özellikle Çarşamba günü hava çok soğuk. Vücut sıcağa adapte olmaya çalışırken bu ani soğuklar hastalık riski yaratıyor."

AdminAdmin