İSTANBUL
Giriş Tarihi : 27-08-2023 00:26

İstanbul'da Taksici Sorunu Bitmiyor!

İstanbul'da taksici sorunu devam ediyor. Yine birçok taksici yolcu seçip taksimetre açmak yerine pazarlık yaptı. Denetime çıkan ekipler kurallara uymayan taksicilere ceza kesti.

İstanbul'da Taksici Sorunu Bitmiyor!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Eminönü İskele Meydanı’nda taksileri durdurarak, evrak incelemesi yaptı.

PAZARLIK YAPANA 4 BİN 64 TL CEZA

Denetimde, taksimetre açmayıp yolcuyla pazarlık yapan sürücüye 4 bin 64 lira, sürücü belgesini yanında bulundurmayan taksiciye 951 lira, emniyet kemeri takmayan 7 sürücüye de 436’şar lira para cezası kesildi.

“BEN ARTİST MİYİM BENİ ÇEKİYORSUN”

Samet S. kontrolündeki taksi trafikten men edilirken, taksi 10 gün süre ile bağlandı.

Emniyet kemeri takmayan bir taksi şoförü, önce polisle tartıştı sonra basın mensuplarına tepki gösterdi. “Benim çocuklarıma sen mi bakacaksın” diyerek polise itiraz eden taksici, “Ne yapayım intihar mı edeyim. Ben keyfi olarak takmamazlık yapmıyorum ki” şeklinde ceza kesilmesini engellemeye çalıştı.

Basın mensuplarına da “Sanki terörist yakaladınız, niye çekiyorsunuz” diyen taksici, “Ben artist miyim beni çekiyorsun” dedi.

“DANSÖZ MÜ OYNATIYORUZ”

Aracı trafikten men edilen Samet S., görüntü alan basın mensuplarına, “Burada dansöz mü oynatıyoruz” şeklinde tepki gösterdikten sonra polisin ceza yazmasına isyan etti. Taksiye yumruk atan Samet S., taksinin trafikten men edilmesi üzerine polisle bir süre tartıştı. O anlar kameralara yansıdı.

 

KAYNAK: DHA

AdminAdmin