İSTANBUL
Giriş Tarihi : 03-04-2024 20:49

İstanbul'da Yeniden Ekrem İmamoğlu Dönemi Başladı: Mazbatasını Aldı!

İstanbul'da Yeniden Ekrem İmamoğlu Dönemi Başladı: Mazbatasını Aldı!

31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, teşekkürlerinin ardından Van'da yaşanan olaylara ve İstanbul ilçelerinde yaşanan oy sayım işlemlerine değindi mesajlar verdi.

Üçüncü kez İBB başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. İmamoğlu, "Bu mazbata 16 milyonundur" dedi.

Mazbatasını alan İmamoğlu şunları söyledi:

“Benim için çok özel bir an. Bu anı ikinci kez yaşıyoruz. Çok mutluyum, çok onurlu, gururluyum. Sorumluluğumuzun farkındayız. Hem mazbata sürecine dair, hem mazbatanın anlamına dair, hem şehre olan sorumlulukları ifadesiyle ve de bizden, vatandaşların beklentisi aynı zamanda şehri ne kadar önemli bir detaylara sahip olduğu hususunda değerli İl Seçim Kurulu Başkanlığı’nın çok özenli ve değerli cümlelerine yürekten teşekkür ediyorum.

 

istanbul-imamoglu-mazbatasini-aldi-1-35566-1.jpg

Bu bağlamda, bugün burada İstanbul şehrimize yakışan, İstanbul gibi kadim bir kentin seçim sonrası dünyasına değer katan böylesi bir ortamın hazırlanmasından ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel bir an olmuştur. İstanbul halkına yakışan bir ortam sağlanmıştır. Aynı zamanda 16 milyon insanımızın mazbatası aslında bana verilen mazbata.

AdminAdmin