İSTANBUL
Giriş Tarihi : 13-12-2023 03:16

İstanbullunun Hava durumayla imtihanı

İstanbul'da bir süredir hava sıcaklığı 11 derecede seyrediyor. Soğuk ve bulutlu hava etkisini sürdürürken kar yağışının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Ancak Hava Forum, Twitter hesabından İstanbullulara kötü haberi verdi.

İstanbullunun Hava durumayla imtihanı

Hava sıcaklığının bir süredir 10-11 derece civarında seyrettiği İstanbul'da soğuk ve kapalı hava etkili oluyor.

İstanbulluların "Tam kış havası" dediği bu sıcaklıklarla birlikte lapa lapa karın ne zaman yağacağı merak ediliyor. Ancak Meteoroloji verileri ve uzman görüşlerine göre aralık ayında megakentte kar görülmeyecek. Kar umudu ocak ayına kalırken henüz tahminde bulunmak için erken olduğu belirtiliyor.

Hava Forum, Twitter hesabından (X) İstanbullulara kötü haberi verdi. Karın ne zaman yağacağı merak edilirken İstanbul'da hava sıcaklığı 17 dereceye kadar çıkacak, sonrasında yeniden 4 derecelere kadar inecek.

thumbs-b-c-ab22af3fd61c6b59f89494315922bd8f.jpg

"BU HAVALAR İNSANI ÇOK ZORLAR"

Hava Forum İstanbul'da etkili olan soğuk havanın yanı sıra kent ve çevresinde hava kirliliğinin oldukça fazla olduğunu paylaştı. "Bu havalar insanı çok zorlar" yazan Hava Forum'un paylaşımı şöyle:

istanbul.jpeg

"İstanbul ve çevresinde hava kirliliği çok fazla... Veriler kötü. Önümüzdeki günlerde önce 17 sonra 4 dereceleri göreceğiz. Bu havalar insanı çok zorlar. Birçok kişinin boğazı acıyor, öksürüyor, başı ağrıyor. Halsiz, bitkin, yıpranmış, bezmiş hissedenlerin sayısı oldukça fazla..."

AdminAdmin