SİVAS
Giriş Tarihi : 05-05-2023 11:56

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez: "Zafere 9 Var!"

İYİ Parti Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez:

Celal Dağgez açıklamasında: "Geçtiğimiz Salı günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sayın Mansur Yavaş'ın katılımlarıyla düzenlediğimiz mitingimiz büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Bu kalabalığın coşkusu da görülmeye değerdi. Halkımızın özlediği birleştirici üsluba sahip İYİ Parti'nin; devlet imkânlarından uzak, amir baskısı olmadan, yoklama yapılmadan, çevreden otobüsler kaldırmadan tek başına yaptığı mitingin coşkulu geçmeyeceğini düşünenler, köşe başlarını tutmuş, alana nazır balkonlara fotoğrafçılar yerleştirmişti.

Halkımızın nefret söylemlerinden bıktığını, ekonominin halkımızı yıprattığını, ayyuka çıkan torpilin, adam kayırmanın, haksızlığın, kadına şiddetin, işsizliğin milletin canına tak ettiğini idrak edemeyen ve İYİ Parti'nin gücünü göremeyen meraklı gözleri hayal kırıklığına uğratan hemşerilerimiz bizim öngörümüzü ise doğruladı.

Meydanda kendiliğinden oluşan kalabalık, Sivas'ta İYİ Parti'ye olan teveccühün her geçen gün arttığının, Sivas'ın artık kararını verdiğinin kanıtı oldu.

Alanda toplanan cesur yiğidolar gücümüze güç kattı. Rahatlık söyleyelim artık 'Zafere 9 Var!'. Hemşerilerimizin desteği ile kazanıyoruz!

İYİ Parti kazanıyor!

İYİ Parti ile birlikte Sivas kazanıyor!

Tahriklere aldırış etmeden, algılara yenilmeden, iftiralara boyun eğmeden; biz kazanıyoruz!" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin