SİVAS
Giriş Tarihi : 07-12-2022 15:17

Karasu: İyi Parti’nin Türkiye'nin kaderini değiştirdiği gerçeğini hazmedemiyorlar”

İyi Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu bir açıklama yaparak; “Gazetecilik Kimliği altında Partizanlık yapan Şahıs hakkında geçtiğimiz gün Sivas'ta çıkan günlük bir gazetede, geçmişte kullandığı ifadeler hâlâ halk arasında anlatılıp gülüşmelere sebep olan bir şahıs, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hakkında bir yazı kaleme almış. Tabiri caizse boyundan büyük laflar ederek işin içerisine kendisinin en uzak olduğu konular olan bilim, eğitim ve milliyetçilik konularını eklemiş.

Karasu: İyi Parti’nin Türkiye'nin kaderini değiştirdiği gerçeğini hazmedemiyorlar”

Öncelikle şunu ifade etmek gerekir ki Sivaslı herkesin özünü bildiği ve kimler için hareket ettiğini kestirmenin güç olmadığı, hasbelkader kendisine bahşedilen köşesinde 7 gün yazan, gazeteci mi spor yorumcusu mu yok hepsinden bihaber bir kişimi belli değil bir şahsın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in konuşmasını böyle yalan yanlış anlaması aslında bizleri şaşırtmadı.

Sayın Genel Başkanımızın Türk Tarihçiliğine hizmet etmiş isimlere dem vurup bizim yolumuz Osman Turan yolu, bizim yolumuz İbrahim Kafesoğlu yolu ifadelerini bu şahıstan anlamasını beklemek abesle iştigaldir. Milliyetçiliği bu partizanın kavrayacağını düşünmek bir insanın kendisine yaptığı büyük saygısızlıktır. Eğitimcilik ve üniversite hocalığı gibi kendisine çok yabancı olan meslekleri bu şahıstan bilmesini beklemek büyük saçmalık olacaktır.

Biliyoruz ki İYİ Parti'nin özelde Sivas'ta genelde ise tüm Türkiye'de yükselişi bu ve bunun türevi şahısları oldukça rahatsız ediyor çünkü İYİ Parti Türkiye'sinde Atatürk'ün söylediği "Hayatta en hakiki mürşid ilimdir" sözü hâkim olacak ve bu yüzden de bu tür insanların esameleri okunmayacak. Yine çok iyi biliyorlar ki bu partizan ve türevleri gibi "telefonu çıkar göster" diyenlere en güzel cevabı gençler verecek. Durumun çok iyi farkındalar ki İYİ Parti eğer kurulmamış olsaydı bu ve bunun arkasına saklandıkları çok rahat at oynatacaklardı. İşte bu yüzden İYİ Parti’nin Türk siyasi tarihinin ve doğal olarak da Türkiye'nin kaderini değiştirdiği gerçeğini hazmedemiyorlar. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e karşı bu ve bunun türevlerinin sürekli bir iftira kampanyası yapması ve bu kampanyanın halkta karşılık bulmaması hatta İYİ Partinin oy oranının sürekli artmasına katkı sağlaması bunları ömürleri boyunca yaptıkları en iyi şey olan şekilden şekle giriyorlar.

Son olarak şunu söylemek gerekir ki bu şahsın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in söylediklerini anlaması için daha çok fırın ekmek yemesi gerekli ancak ekmeğin 4 lira olduğu bir yerde onun çok fırın ekmek yemesi biraz zaman alabilir. Biz yine de sabırla onun olgunlaşmasını bekleyeceğiz. Her ne kadar umutsuz bir bekleyiş olsa da” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin