SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2023 15:37

Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken Özgür Özel'in gözleri doldu

Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken Özgür Özel'in gözleri doldu

Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken Özgür Özel'in gözleri doldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı grup toplantısında kürsüye veda ettiğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, kürsüde konuşurken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in gözleri doldu.

Altılı Masa'nın dün yaptığı toplantıda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu ilan edildi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı sonrası CHP grup kürsüsüne çıktı.

'Bu kürsüye veda ediyorum' diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasında Altılı Masa'nın ortaklarına tek tek teşekkür etti

Kılıçdaroğlu'nun konuşurken onu izleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.

LİDERLERE ÖVGÜ

Kılıçdaroğlu, konuşmasında Millet İttifakı'nın ortakları için şunları söyledi:
"Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor ve bu bilinsin istiyorum. Ana kucağını da iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün dostlarımın bilmesini istiyorum. Arada bir ülkücü damarı tutar bunu da gayet iyi biliyorum.

Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Bey bilgedir, cesurdur. Bu bilge, Türkiye'nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor. O hepimizin iyi tanıması gereken önemli bir siyasal aktördür.

Gelecek Partisi'nin sayın Genel Başkanı Ahmet Bey'in gerçekten güçlü bir entelektüel birikimi var. O bu süreci toparlayanların başında gelir. Günlerdir uyumuyor bu lider.

Deva Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan ile Türkiye'nin perişanlığına son vereceğiz. Onunla da bu ülke için alın terini birlikte dökeceğiz.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Bey, yürekli, cesur ve genç bir liderdir.

Ve iki kişi daha var. Siz o kişiyi gayet yakından tanıyorsunuz. Burada söylemiştim. Evladım Ekrem İmamoğlu. O da yanımda olacak. Yıllardır çokça omuz omuza verdiğimiz dostum Mansur Yavaş, o da buradadır."

AdminAdmin