GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-08-2022 17:08

AK Parti’nin yüzde 52 oy aldığı ilçede Mahir Ünal’a protesto

Maraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret eden Mahir Ünal, halk tarafından protesto ile karşılandı. Ünal ve beraberindekilerin yuhalandıkları ifade edildi.

AK Parti’nin yüzde 52 oy aldığı ilçede Mahir Ünal’a protesto

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal bir dizi ziyarette bulunmak adına 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin yüzde 52 oy aldığı Maraş’ın Elbistan ilçesine gitti. Burada AK Parti ilçe binasında muhtarlar ve halkla bir araya gelen Ünal protestolar ile karşılandı.

'DEVLETİN BAKANI BURDA'

Kanal Maraş’ta yer alan habere göre toplantının basına kapalı kısmında muhtarlar hep bir ağızdan Mahir Ünal’a ‘isteklerini ve şikâyetlerini’ bildirdi. Muhtarların istek ve şikâyetlerinin uzaması üzerine Mahir Ünal’ın “Devletin bakanı burada, siz bu üslupla bu makama bunları söyleyemezsiniz” dediği öne sürüldü.

Daha sonra Maraşlıların Ekinözü ilçesi ile ilgili şikayetlerini ‘’Ekinözü belediye başkanının Ekinözü’ne bakmadığını, suyu getirmediğini, içme suyu içemediklerini’’ ifadeleriyle dile getirmeleri üzerine gerilim yaşandı. Protokolde oturan Ekinözü belediye başkanı Bilal Eker'in, ‘’siz kimsiniz ..n’’ ifadesinde bulunduğu iddia edildi.

'İNSANCA YAŞAMAK İSTİYORUZ' TEPKİSİ

Halkın AK Parti Elbistan ilçe Başkanı Ahmet Traş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Mahir Ünal ve Bilal Eker’i yuhaladıkları ifade edildi. Bir grup işçinin ise Mahir Ünal’a protesto da bulunarak, “Biz insanca yaşamak istiyoruz. Evimize ekmek götürmek istiyoruz. Bir an önce bizim mağduriyetimizi giderin” diye tepki gösterdikleri iddia edilirken, Ahmet Traş, Bilal Eker, Hayrettin Güngör ve Mahir Ünal’a esnaf ziyaretinde de tepki gösterildiği öne sürüldü. 

AdminAdmin