İSTANBUL
Giriş Tarihi : 31-03-2023 13:14

Meral Akşener silahlı saldırı sonrası meydan okudu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. İYİ Parti Genel Başkanı parti binasına gelerek açıklamalarda bulundu. Akşener, Erdoğan'a seslendi.

Meral Akşener silahlı saldırı sonrası meydan okudu

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na sabah karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar, parti binasının camlarına isabet etti. Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis inceleme başlatırken saldırganın kaçtığı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti binasına gelerek açıklamalarda bulundu. Akşener, şunları söyledi:

Öncelikle seçime bir buçuk ay kala ve sayın Cumhurbaşkanı demem lazım ama Cumhurbaşkanları böyle konuşmazlar, Recep beyin üçüncü tehdidi üzerine partimiz teamüden kurşunlanmıştır. Bunun anlamı şu; daha önce bana dendi ki, bugünler iyi günlerin daha neler göreceksin, lince uğradım. Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan dendi, evim basıldı. Beni kendinle uğraştırma denildi, bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı kurşunlandı. Türkiye bir kabile devleti olamaz, bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime bir buçuk ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Bu seçmene karşı yapılan bir hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum; Meral Akşener'i korkutacak adam anasından doğmadı. Allah'tan başka kimseden korkuyorsam Allah beni kahretsin. Dolayısıyla korkmuyorum Recep bey. Ama sen Cumhurbaşkanısın. Bu ülkenin tüm kadınlarının, çocuklarının, gençlerinin namusunun, mal güvenliğinin korunmasından mesulsün.

Evlatlarınız tehdit altında. Bir buçuk ay sonra 14 Mayıs'ta sandığa gideceksiniz. Helal oylarınızla bu ucube, bu çirkin, bu pis sistemi değiştireceksiniz. Ekrem Başkan yanımda duruyor; seçimi iptal ettiler, seçimi. Aziz İstanbullular ne yaptınız? 13.500 farkı 800 bin farka çevirdiniz.

Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılıyorsa, sizin çocuklarınıza, sizin kızlarınıza neler yapılıyor hep birlikte görüyoruz. Değerli kadınlar 14 Mayıs'ta oylarınızı Millet İttifakı'ndan dolayı kullanacaksınız. Bu kadına, İyi Parti'ye ve sayın Kılıçdaroğlu'na oy vereceksiniz. 13. Cumhurbaşkanını seçeceksiniz, partinizi de birinci parti yapacaksınız. Çünkü bu zulme uğrayanların seçimi kazanması lazım.

Tecavüzün serbest kaldığı, tacizin serbest kaldığı bu ucube sistemi biz kadınlar değiştireceğiz. Recep bey sana sesleniyorum. Devri iktidarında yaşamadığım bir şey kalmadı. Ama bu günler geçecek. 15 Mayıs sabahı inşallah güneş doğacak ve bu ucube sistemin getirdiği hakaretler, pislikler, iftiralar geçecek.

Benim tavsiyem, samimiyetle söylüyorum, papatya çayı içmendir. Onun yanına bir şey daha ekleyeceğim, daha çok kızacaksın. Yanına bir de melisa çayı ekle ve iç.

AdminAdmin