İSTANBUL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 01:38

Murat Kurum 'son anket sonucunu' açıkladı: 1.5, 2 puan öne geçtik

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Kurum CHP ve DEM Parti'yi eleştirip ellerindeki 'son anket' sonucunu paylaştı: Şu an 1.5, 2 puan öne geçtik. En güzel anketi sahada görüyoruz...

Murat Kurum 'son anket sonucunu' açıkladı: 1.5, 2 puan öne geçtik

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Buyükşehir Belediyesi adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında yaptırdıkları anketlerdeki son sonuçları açıkladı.

"Bildiğim tek şey; İstanbul'un sorunları, İstanbul'un problemleri ve İstanbullunun beklentileri. Biz 21. yüzyılın İstanbul'daki trafik sorununu konuşuyoruz. Buraya gelirken trafik çilesini yaşayarak geliyoruz" diyen Kurum ellerindeki son anket sonuçlarını da şöyle açıkladı: "Yapılan anketlerde şu an 1.5, 2 puan öne geçtik. En güzel anketi sahada görüyoruz." 

'ÇIKIN 'İTTİFAK YAPTIK' DEYİN'

Kurum ayrıca CHP ve DEM Parti'ye de "ittifak" eleştirisi yaptı: "Burada Kandil’in talimatlarıyla hareket ediyorlar. Bir bakıyorsunuz bir aday çıkıyor, ondan sonra gelen bir talimatla adayı hemen değiştiriyorlar. Ama onların hangi ittifakta olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. 'Kent uzlaşısı’nı daha önceki seçimlerde de farklı isimlerle, ‘şehir uzlaşısı’ adı altında yaptılar biliyorsunuz. Bildiğim tek şey İstanbul’un sorunları, İstanbul’un problemleri ve İstanbul’un beklentileri.

Bunu biliyoruz, saklamalarına gerek yok. Adına başka bir isim koymalarına da gerek yok. Aleni olarak gidip deyin; ‘Biz burada ittifak yapıyoruz.’ Bunu da diyemiyorsunuz, neden? Niye çekindiğiniz bir ittifakı yapıyorsunuz? Dolayısıyla bunlar aynı söylemlerle, Kandil’den bir talimat alıyorlar. O talimat çerçevesinde oradaki ittifak tarif ediliyor. Düşünebiliyor musunuz? Kandil bunlara ne yapması gerektiğini tarif ediyor ve bunlar da ona uyuyor."

AdminAdmin