İSTANBUL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 01:50

Okul Müdürü Dövdüğü Öğrencinin Babasına da Saldırdı!

Büyükçekmece'de, Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapılan deprem tatbikatı sırasında, iddiaya göre öğrencilerin konuşmasına sinirlenen okul müdürü E.G. çocukları darbetti. 4 yaşındaki S.U, yaşananları anlattığı babasını okulu çağırdı. Okula gelen veli Hakan U. ile okul müdürü E.G. arasında çıkan kavgada Hakan U'nun, müdür E.G. tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Okul Müdürü Dövdüğü Öğrencinin Babasına da Saldırdı!

Büyükçekmece'de, Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapılan deprem tatbikatı sırasında, iddiaya göre öğrencilerin konuşmasına sinirlenen okul müdürü E.G. çocukları darbetti.

Öğrencilerden 8. sınıfta okuyan 14 yaşındaki S.U, yaşananları anlattığı babasını okulu çağırdı. Okula gelen veli Hakan U. ile okul müdürü E.G. arasında kavga çıktı.

MÜDÜR VELİYİ DARP ETTİ

Kavgada, iki öğretmen tarafından tutulduğunu ileri süren Hakan U'nun, müdür E.G. tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Bu arada tatbikatta darbedildiğini iddia eden 4 çocuk ile veli Hakan U. aldıkları darp raporu ile polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Kavgada hafif yaralandığı öğrenilen okul müdürü E.G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

istanbul-buyukcekmecede-veliyi-hastan-22365-1.jpg

istanbul-buyukcekmecede-veliyi-hastan-22365.jpg

OKUL MÜDÜRÜ KABA KUVVET UYGULUYORMUŞ

Veli Hakan U, gazetecilere yaptığı açıklamada, tartışma sırasında okul müdürünün çocuğuna küfür ve hakaret etmeye devam ettiğini ileri sürerek, bu duruma okul aile birliği üyelerinin de şahit olduğunu söyledi.

Hakan U, müdürün psikolojik sorunlarının bulunduğunu savunarak, "O makamı hak edecek biri değil kendisi. Okulda kaba kuvvet ile iş yöneten bir öğretmenmiş zaten." dedi.

Haberler

AdminAdmin