SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2023 18:30

Saadet Partisi önünde coşkulu kalabalık

Millet İttifakı'nın bir araya geldiği aday belirleme toplantısı sürerken, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde büyük bir kalabalık heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Saadet Partisi önünde coşkulu kalabalık

Altılı Masa'nın Ankara'daki görüşme trafiğinin ardından Millet İttifakı toplantısı altı liderin katılımıyla Saadet Partisi Genel Merkezi'nde başladı. Ağır suçlamalarla Altılı Masa'dan ayrılan  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından yeniden Altılı Masa'ya döndü. Akşener, İmamoğlu ve Yavaş için Cumhurbaşkanı Yardımcılığı önerisini gündeme getirdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde sloganlarla karşılandı.

Millet İttifakı'nın bir araya geldiği aday belirleme toplantısı sürerken Saadet Partisi Genel Merkezi önünde büyük bir kalabalık heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Parti önünde bekleyen kalabalık sık sık sloganlar atıyor. Büyük kalabalık, aday olarak beklenilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ise "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları atıyor.

 

'HALKIN UMUDU KILIÇDAROĞLU'

AdminAdmin