GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2022 18:02

Sedat Peker cephesinden yeni video gelmeye başladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kızı Mila Peker, YouTube kanalı açtı. Mila, ilk videosunda ablasını konuk aldı ve boyama etkinliği yaptı.

Sedat Peker cephesinden yeni video gelmeye başladı

Devlet-mafya-siyaset-medya ve iş dünyasına yönelik ifşalarıyla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kızı Mila da YouTube videolarına başladı.

Sedat Peker’in kızı Mila Peker, YouTube kanalı açtı. Sedat Peker’in eşi Özge Peker, kızı Mila’nın YouTube kanalı açtığını duyurdu. Özge Peker’in aktardığına göre Mila, babası Sedat Peker’i ilerleyen günlerde konuk alacak.  

Özge Peker paylaşımında, "Benim minnak kızım kendi ısrarları ve diretmesi üzerine sonunda bir YouTube kanalına sahip oldu. Kanalının ismi; Mila Peker Kendisini çok uyardım ve hep kibar olması gerektiğini, aksi halde kanalın kapanacağını da belirttim ona Mila'nın kanalı, aşırı doğal bir kanal. Kimsenin olmadığı bir yerde Lina ile çekmişler telefonla, sadece bir yeri bip ledik ve olduğu gibi yayınladık kesmeden biçmeden. Mila hayaline kavuştu devamı için YouTube'a bekleriz sizleri. Miloş'a destek olmak isterseniz, kanalına abone olmayı unutmayın" dedi. 

Mila Peker bugün kanalından ilk videosunu yayınladı. Mila Peker’in ilk videosu “Lina ile boyama” oldu. 

NE OLMUŞTU? 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 2021 yazında başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere AKP'deki ve bürokrasideki isimler hakkında çeşitli iddialarda bulunmuş ve YouTuba video yüklemeye başlamıştı. 

Sedat Peker'in iddilaraı Yargı'da bir karşılk bulmasa da Birleşik Arap Emirlikleri'nden çektiği videoları izlenme rekorları kırdı. 

İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ı hedefine koyan Peker son olarak 75 tweetlik bir seride AKP dönemindeki yükselişiyle dikkat çeken Yapı Yapı şirketinin gizli ortağı olduğu iddia edilen Hasan Yeşildağ'ı gündemine almıştı. 

AdminAdmin