SİVAS
Giriş Tarihi : 31-01-2024 16:48

“ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ” …

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, şehirdeki ihtiyaçların belirlenmesi, karar süreçlerine halkın katılım sağlaması ve dolaylı olarak yaşam kalitesinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

“ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ” …

Sivas’a hizmet için ortak akıl ve istişare anlayışıyla projelerini şekillendiren Bilgin, bu doğrultuda kendi adını taşıyan https://www.hilmibilgin.com.tr/ internet sitesi üzerinden “Bir Fikrim Var” adı altında yeni bir uygulama başlattı.

“Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi birlikte yönetiyoruz” diyen Bilgin; “Geride bıraktığımız 5 yıllık görev sürecimizde ortak akıl ve istişare düsturu ile şekillendirdiğimiz yönetim anlayışımızı, yeni hizmet döneminde de büyük bir hassasiyetle sürdüreceğiz. Şehirde yaşayan tüm hemşehrilerimizin fikirleri ve düşünceleri bizim için çok kıymetli. Talep edilen hizmetlerin eksiksiz ve her yönüyle ihtiyaca cevap veren nitelikte olması açısından hayata geçirdiğimiz bu yeni uygulama sayesinde herkes bulunduğu yerden telefon, tablet ve bilgisayarlarından bize rahatlıkla ulaşabiliyor. Sivas'ımıza ve Belediye hizmetlerimize dair fikir ve önerilerini internet sitemiz üzerinden bizimle paylaşabiliyor. Sivas’a dair bir fikrim var diyen herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Site üzerinden bu bölüme giren vatandaşlar, kendilerinden istenen bilgileri girdikten sonra şehirle ilgili tespit ettikleri sorunları, çözüm önerilerini, görüş, düşünce, proje ve fikirlerini yazarak doğrudan Başkan Bilgin’e iletebiliyor.

AdminAdmin