SİVAS
Giriş Tarihi : 14-08-2022 00:07   Güncelleme : 14-08-2022 00:17

Sivas'ta Gelecek Partisinde istifa depremi

Başkan Epsileli; Gelecek Partisinden 10 ilçe teşkilatımız , Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetimlerimizle birlikte istifa ettiğimizi kamuoyuna ilan ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.

Sivas'ta Gelecek Partisinde istifa depremi

Başkan Yurdal Epsileli Yaptığı açıklamada; 12/12/2020Tarihinde  Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn Ahmet Davutoğlu Beyefendinin teklif ve tensipleri doğrultusunda Genel Merkez  Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yard. ve Bölge Koordinatörlüğü ayrıca yine Genel Başkan Sn Ahmet Davutoğlu Beyefendinin özel ricası doğrultusunda Sivas İl Başkanlığı görevlerinden sonra gerek ülkemiz gerekse ilimiz adına samimiyet ve özveriyle çalışarak görevlerin gerektirdiğini değil Vatanımız veMilletimize olan sevdamızın gerektirdiği şekilde ,  Genel Merkez sonrasında da İlimiz düzeyinde çok önemli çalışmalarda bulunduk.

Fakat geldiğimiz süreçte üzülerek görmekteyizki;
Partimiz teşkilat başkanlığı  Parti Politikalarının en önemli omurgasını  teşkil eden liyakat ve istişare unsurunu yok sayarak , sözde liyakattan bahsederken uygulamada  eleştirmekte olduğu yapılardan adam devşirme politikasıyla yol almakta , ayrıca parti içerisinde bulunmakla beraber farklı mihraklara hizmet etme gayreti içerisinde hareket etmektedir.
Söz konusu bu olumsuz yaklaşımlar bizlerin özverili çalışmasına ve samimiyet algısına gölge düşürmüştür.
Bizler siyasi hayatımızın hiç bir aşamasında parti ve amblemlerine takılmadan inandığımız değerler ve doğrular üzerinde yol yürüyerek  milletimize hizmet etme yarışında en ön saflarda olmaya devam edeceğiz.
Sözkonusu konjöktürde ilçe başkanlarım ve yönetim kurulumla yapmış olduğum iştişareler sonucunda bugün itibari ile Gelecek Partisinden 10 ilçe teşkilatımız , Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetimlerimizle 
birlikte istifa ettiğimizi  kamuoyuna ilan ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.

Yönetim Ekibimiz;
Merkez ilçe Başkanı
Tolga Yentur 
Gençlik kolları Başkanı
İbrahim Ede
Koyulhisar ilçe Başkanı
Ünal Satış
Hafik ilçe Başkanı
Şevket Karakaya 
Altınyayla ilçe Başkanı
Fatih Seher 
Kangal ilçe Başkanı
Murtaza Erdem 
Gemerek ilçe Başkanı
Mustafa Karakış
Suşehri İlçe Başkanı
Nuh Arı
Yıldızeli ilçe Başkanı
Mesut Bilge
Ulaş İlçe Başkanı
Yusuf Ercan

AdminAdmin