SİVAS
Giriş Tarihi : 20-03-2023 19:39

TOZKOPARAN BAŞVURUYU YAPTI...

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürerken Siyasi partilerde Aday adaylığı başvurularında sona yaklaşılıyor.

TOZKOPARAN BAŞVURUYU YAPTI...

Daha önce adaylığı hakkında basında ve kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Soner Tozkoparan ise resmen başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirdi.

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisinde bir çok görevde bulunan Soner Tozkoparan İl Gençlik kolları başkanlığı ile başlayan siyasi hayatına İl Başkan yardımcılığı, İl yöneticiliği, Belediye Başkan adaylığı gibi görevleri üstlenerek devam etti.Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ile de çalışan TOZKOPARAN, son olarak bir yıl önce vefat eden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl ile de çeşitli projelerde çalıştı.

Soner Tozkoparanın adaylığı kamuoyunda memnuniyet yaratırken 10 Nisan’da kesinleşecek listede nerede yer alacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Soner Tozkoparanın yakın bir tarihte bir basın açıklaması yaparak Aday Adaylığı süreci ve Sivas ile ilgili projelerini açıklayacağı belirtildi.

AdminAdmin