GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2023 17:17

Twitter'a kısıtlama mı getirildi?

Akşam saatlerinde Twitter'a kısıtlama getirildiği haberi sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepki uyandırdı. Sahte ve provokatif paylaşımlar nedeniyle getirildiği öne sürülen kısıtlama, deprem bölgesinde birbirine sesini duyurmaya çalışan depremzedeleri büyük sıkıntıya uğrattı. Henüz resmi bir açıklama gelmezken konu ile ilgili ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

Twitter'a kısıtlama mı getirildi?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası can kaybı her geçen gün artıyor. Yıkım yaşanan 10 ilde üç ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi.

Akşam saatlerinde Twitter'a kısıtlama getirildiği haberi sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepki uyandırdı. Sahte ve provokatif paylaşımlar nedeniyle getirildiği öne sürülen kısıtlama, deprem bölgesinde birbirine sesini duyurmaya çalışan depremzedeleri büyük sıkıntıya uğrattı.

Henüz resmi bir açıklama gelmezken konu ile ilgili ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'ın yavaşlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, "Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz" mesajını paylaştı.

Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz.

 

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 8, 2023
AdminAdmin