İSTANBUL
Giriş Tarihi : 07-01-2024 21:24

Zafer Partisi'nin İstanbul Adayı Türkeş'in son atadığı isim oldu

Zafer Partisi'nin İstanbul için çıkaracağı aday belli oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile görüşmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Zafer Partisi'nin İstanbul Adayı Türkeş'in son atadığı isim oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile görüşmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Özdağ, "Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul bir çok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız" dedi.

Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu oldu. Alparslan Türkeş'in ölümünden önce atadığı son Ülkü Ocakları Başkanı olan Karamahmutoğlu, 1997’de Devlet Bahçeli’nin seçildiği kongrede kürsüye çıkarak “illegalitiyi başlatıyor” dedikten sonra kongre karışmıştı. Karamahmutoğlu, 14 Mayıs’ta desteklediği eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu milliyetçi kanaat önderleriyle buluşturmuştu.

AdminAdmin